Beşiktaş'tan sürpriz transfer! Gökhan İnler ile 1 yıllık anlaşma sağlandı

Beşiktaş, 39 yaşındaki eski orta sahası Gökhan İnler’i 1 yıllığına kadrosuna kattı. Daha önce Kara Kartal’da şampiyonluk yaşayan İnler, “Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum. Önümüzdeki sezon da sportif direktör olmam planlanıyor” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Beşiktaş’tan sürpriz transfer! Gökhan İnler ile 1 yıllık anlaşma sağlandı

İÇİNDEKİLER

15 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesinde Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi. Siyah- Beyazlılar 2016-2017 sezonunda Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan eski oyuncusu Gökhan İnler ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Ayrıca Gökhan İnler'in gerekli eğitimleri bitirdikten sonra gelecek sezon sportif direktör olarak görev yapacağı belirtildi.

Kartal'a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden 39 yaşındaki futbolcu, "Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile planlıyoruz.

Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olmam planlanıyor" ifadelerini kullandı.

Çebi, "Biz Gökhan İnler ile sportif direktörlük konusunda bir görüşme yaptık. O da Beşiktaş'ta jübile yapmak istediğini söyledi. Takımda ağabeylik de yapabilecek birisi. Ücreti sportif direktör maaşı gibi olacak." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN