Beşiktaş Fransız sağ bek Rosier'i 1 yıl daha kiralamak istiyor

Beşiktaş, Valentin Rosier’i takımda tutmak için formülü buldu. Siyah-Beyazlılar, 1 sezonluğuna Sporting Lizbon’dan kiralanan ve satın alma opsiyonu olmayan Fransız sağ bek için devre arasında Portekiz ekibiyle masaya oturacak. Rosier için Sporting Lizbon’a yeni bir teklif yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2020 Güncelleme 19 Aralık 2020, 06:56
Beşiktaş Fransız sağ bek Rosier’i 1 yıl daha kiralamak istiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Valentin Rosier'i takımda tutmak için formülü buldu. Siyah-Beyazlılar, 1 sezonluğuna Sporting Lizbon'dan kiralanan ve satın alma opsiyonu olmayan Fransız sağ bek için devre arasında Portekiz ekibiyle masaya oturacak. Rosier için Sporting Lizbon'a yeni bir teklif yapacak.

HEDEF 1 YIL DAHA KİRALAMAK


Beşiktaş, Rosier için gelecek sezon da kiralama teklifi yapacak. Bu kez sözleşmeye satın alma opsiyonu da konacak. Kartal, 2021- 22 sezonu sonunda Fransız yıldızı bonservisiyle alacak.

SEZON BAŞI 2 YILLIĞINA İSTENMİŞTİ


Kartal'ın bir yıl daha kiralamak istediği Rosier'e sezon başında 2 yıllık kiralık teklif yaptığı da ortaya çıktı. Ancak oyuncunun talebi üzerine taraflar 1 yıllık anlaşma sağladı.

ROSİER BEŞİKTAŞ'TA ÇOK MUTLU


Siyah-beyazlı takımda çok mutlu olan Rosier de Beşiktaş'ta kalmak istiyor Taraftarların da beğenisini kazanan Fransız sağ bek, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

YALÇIN'IN VAZGEÇİLMEZİ


Rosıer
performansıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın da vazgeçilmeleri arasında yer aldı. Hocasından tam not aldı.

İLK GOLÜNÜ BEŞIKTAŞ'TA ATTI


24 yaşındaki Rosier, profesyonel kariyerindeki ilk golünü önceki gün Beşiktaş formasıyla kupada Tarsus'a karşı atmıştı.