İrfan Can Kahveci'nin hat-trick’i Başakşehir’e Leipzig karşısında yetmedi

Başakşehir'e yazık oldu. Turuncu-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında sahasında Leipzig’e 4-3 mağlup oldu. 3 puanda kalan Başakşehir, bitime bir maç kala Şampiyonlar Ligi’ne ve Avrupa Ligi’ne katılma şansını da kaybetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2020 Güncelleme 03 Aralık 2020, 06:59
İrfan Can Kahveci’nin hat-trick’i Başakşehir’e Leipzig karşısında yetmedi

İÇİNDEKİLER

Başakşehir'e yazık oldu. Turuncu-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında sahasında Leipzig'e 4-3 mağlup oldu. 3 puanda kalan Başakşehir, bitime bir maç kala Şampiyonlar Ligi'ne ve Avrupa Ligi'ne katılma şansını da kaybetti.

POULSEN LEİPZİG'İ ÖNE GEÇİRDİ
26'da Sabitzer'in önce Skrtel ardından Poulsen'e çarpan şutu ağlarımızla buluştu: 0-1. 43'te Forsberg'in çevirdiği topta Mukiele farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 0-2

İRFAN CAN'DAN HARİKA GOL


Visca'nın 45+3'te pas olarak kullandığı kornerde İrfan Can harika bir golle skoru 2-1'e getirdi. 66'da Olmo, Ponck'u çalımyarak attığı şutta Leipzig'i yeniden iki farklı öne geçirdi: 1-3.

SÖRLOTH'U DURDURAMADIK


İrfan Can 72'de ceza sahası dışından, 85'te ise frikikten attığı gollerle skoru 3-3'e getirdi ve hat-trick yaptı. Ancak maçta son sözü 90+2'de Sörloth söyledi ve Leipzig maçı kazandı.

İRFAN CAN KAHVECİ AVRUPA'YI SALLADI


Başakşehirli İrfan Can, biri frikikten, diğer ikisi ise ceza sahası dışından olmak üzere Leipzig'e 3 harika gol attı. Milli futbolcunun performansı Avrupa'da büyük yankı uyandırdı.