Kartal’dan Mario Lemina ve Henry Onyekuru için müthiş harekat

Beşiktaş Cimbom’un kiralamaya çalıştığı Mario Lemina ve Henry Onyekuru için dev adımlar attı. Lemina ile anlaşan yönetim Southampton’u da iknaya yaklaştı. Onyekuru ile de söz kesilirken Monaco’dan gelecek olan cevap bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2020 Güncelleme 20 Ağustos 2020, 06:59
Kartal’dan Mario Lemina ve Henry Onyekuru için müthiş harekat

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde büyük oynuyor. Kayserispor'dan Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Mensah'ı transfer ederek rakibine çalım atan Siyah-Beyazlı yönetim sadece bununla sınırlı kalmadı. Beşiktaş geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Lemina ve Onyekuru için düğmeye bastı.

OLUMLU GELİŞMELER YAŞANDI
Hem iki oyuncuyla hem de kulüpleriyle yapılan görüşmelerde olumlu gelişmeler yaşandı. Lemina ile anlaşan Beşiktaş kulübü Southampton'u da kiralama konusunda iknaya çok yaklaştı.

GÖZLER MONACO'YA ÇEVRİLDİ
Beşiktaş Lemina'yla da sınırlı kalmayarak Nijeryalı oyuncu Onyekuru ile söz kesti. Ardından bu oyuncu için Fransız kulübü Monaco'ya teklifte bulunan yönetim gelecek cevaba odaklandı.

GALATASARAY'I TAKİBİ BIRAKTI
Bu arada Gabonlu oyuncu Lemina Instagram hesabından Galatasaray'ı takibi bıraktı ve profilindeki Galatasaray ibaresini kaldırdı. Bu da Lemina'nın Beşiktaş'la anlaştığı haberlerini güçlendirdi.