Basakşehir doludizgin

Lider Başakşehir, Konya’yı 50’de Mossoro ve 69’da Visca’nın aıtğtı gollerle mağlup etti. En yakın takipçisi Galatasaray’la 6 puanlık farkı koruyan Turuncu-Lacivertliler, şampiyonluk yolunda kritik bir zafere imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2019 Güncelleme 08 Nisan 2019, 07:58
Basakşehir doludizgin

İÇİNDEKİLER




Lider
Başakşehir fire vermedi… Turuncu- Lacivertliler, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya etkili başlayan taraf olan Başakşehir'de 18. dakikada Elia meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Ancak VAR incelemesi sonrası gol, ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı.


AÇILIŞI MOSSORO YAPTI
Maçta ilk yarı golsüz eşitlikle biterken Başakşehir aradığı golü 50. dakikada buldu. Robinho'nun asistinde topu ağlara yollayan Mossoro, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.


EDİN VİSCA'DAN ŞIK GOL
69'da sahneye çıkan Visca sağ çaprazdan sert ve düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi ve Başakşehir'i rahatlattı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi maçı 2-0 kazandı. Başakşehir bu galibiyetle takipçisi G.Saray'la puan farkını da 6'da tutarak şampiyonluk yolunda kritik bir engeli kayıpsız geçmiş oldu.



EMRE ÇILGINA DÖNDÜ
Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Konyaspor maçında gördüğü sarı kart sonrası çılgına döndü. Maçın hakemi Serkan Çınar'a uzun süre itiraz eden Emre'nin maç formasını yırttığı görüldü.