İtalyanlar yazdı: Zapata Fenerbahçe'ye!

İtalyan basını sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Milan'ın Kolombiyalı stoperi Zapata’nın Fenerbahçe’nin 2 yıllık teklifini kabul ettiğini yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2019 Güncelleme 23 Mart 2019, 07:57
İtalyanlar yazdı: Zapata Fenerbahçe’ye!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de savunmaya yapacağı takviye için girişimlerine devam ediyor. Fenerbahçe stoper için rotasını İtalya'ya çevirdi. Kanarya gündemine Kolombiyalı stoper Cristian Zapata'yı aldı. İtalyan basını Zapata'nın Fenerbahçe'ye imza atmaya çok yakın olduğunu açıkladı.

FENERBAHÇE'YE 'EVET' DEDİ!
Milannews24, sezon sonunda Milan'dan ayrılmak isteyen Kolombiyalı stoper Zapata için Fenerbahçe iddiasını gündeme getirdi. Haberde Martin Skrtel ile sözleşme uzatma pazarlığını sürdüren Fenerbahçe'nin Zapata'ya yıllık 2 milyon dolardan 2 senelik bir teklif önerdiği ve Kolombiyalı yıldızın bu teklife olumlu yaklaştığı belirtildi.
BONSERVİS ÜCRETİ YOK
Cristian Zapata'nın sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için Fenerbahçe bu transfer için Milan'a bonservis ücreti ödemeyecek. Ancak oyuncuya imza parası ödenmesi öngörülüyor. Zapata, bu sezon Serie A'da 17 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırdı.

6 YILDIR MİLAN FORMASI GİYİYOR
6 yıldır Milan'da forma giyen 32 yaşında ve 1.87 boyundaki Kolombiyalı stoper Zapata, ülkesinin milli formasını 56 kez giydi. Tatlı sert bir stile sahip olan Zapata stoper dışında sağ bekte de forma giyebiliyor.