Serdar & Eren gitti bombalar yolda

Fatih Terim dün yüz yüze görüştüğü Serdar Aziz’e kapıyı gösterdi. Eren Derdiyok’a da ayrılık kararı tebliğ edildi. Tecrübeli hoca, “Çalışma kültürlerimiz farklı” diye konuştu... G.Saray'da şimdi gözler 'gelecekler'e çevrildi... Carvalho ile anlaşan yönetim, Demba Ba ve Mangala'yı da bitiriyor. Terim, "Kanat ve orta alana da takviye yapabiliriz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2019 Güncelleme 04 Ocak 2019, 07:59
Serdar & Eren gitti bombalar yolda

İÇİNDEKİLER



Fatih Terim
'in yaklaşık 1 ay önce açıkladığı Galatasaray'daki 'büyük değişim' resmen başladı... Sarı-Kırmızılılar'da Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un biletleri kesildi. Terim dün yüz yüze görüştüğü Serdar'a "Seni takımda düşünmüyorum" dedi ve kapıyı gösterdi. Eren'e de kadroda düşünmediği tebliğ edildi. Instagram üzerinden açıklamalar yapan tecrübeli hoca, "Onları çok seviyorum. Kariyerlerine, yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum" dedi.


CARVALHO KAMPA KATILACAK
Terim, "Bu karar, yazılıp çizildiği gibi bir günlük, son maçlık bir mevzu da değil. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Emek ve katkıları için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Galatasaray'da bu gelişme sonrası gözler 'gelecekler'e çevrildi. Sarı-Kırmızılılar her konuda Alan Carvalho'nun kampa katılmasını bekliyor.


MANGALA İLE ANLAŞMA YAKIN
Cimbom, Brezilyalı yıldızın dışında bir forvet daha almak istiyor. Bu ismin de Demba Ba olması bekleniyor. Normal şartlarda 1 stoper alacak olan Galatasaray, Serdar Aziz'in gidişi sonrası savunmaya 2 takviye yapma kararı aldı. Şu anda transferi bitmeye en yakın isim Eliaquim Mangala... Sarı-Kırmızılılar, Fransız yıldız ve Manchester City ile masada.


MAİCON'UN VEDASI DA GÜNDEMDE
Yönetim ayrıca Manchester City'den Sandler ile de görüşüyor. Fatih Terim, "2 ay önce listemizi yönetime verdik. Forvet ve stoperin dışında kanat ve orta alana da takviye yapabiliriz. Çalışmalarımız devam ediyor. Biten isim olduğunda duyuracağız" dedi. Rodrigues'in gitmesiyle Galatasaray'ın kadrosundaki yabancı sayısı 11'e indi. Yönetim daha fazla transfer yapmak için Maicon'u da göndermeyi düşünüyor.