Mustafa Cengiz, Terim’le sorun olduğu iddialarına cevap verdi

G.Saray Başkanı gündemdeki konulara ışık tuttu. Hocalarıyla arlarında bir problem olmadığını söyleyen Cengiz, “Fatih Terim bir marka ama Galatasaray daha büyük bir marka. Bu ikisini çarpıştırmak istiyorlar” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2018 Güncelleme 13 Kasım 2018, 11:21
Mustafa Cengiz, Terim’le sorun olduğu iddialarına cevap verdi

İÇİNDEKİLER



Galatasaray
Başkanı Mustafa Cengiz gündemdeki konulara değindi. Terim'le arasında sorun olduğu yönündeki haberlere tepki gösteren Cengiz, "Terim bir marka ama G.Saray çok daha büyük bir marka. Bu ikisini çarpıştırmak istiyorlar. Yönetim Fatih Terim'in arkasına saklanıyormuş. Israrla bu haberler yapılıyor" dedi.


MAÇLARIMIZI YÖNETMESİN
Cengiz'in
diğer açıklamaları şöyle: "Hukuk Kurulu'nun istifasını ya da değişmesini bekliyorum. Fırat Aydınus'un yerinde olsam bir daha Galatasaray maçlarını yönetmem."


BORSADA İYİ DURUMDAYIZ
"Ekonomik anlamda iyi bir çizgideyiz. UEFA ile ilgili aleyhimize yayın yapanları mahkemeye verdik. Borsada iyi durumdayız. Eğer kur farkı olmasaydı 12 milyon Euro kar edecektik. 100 milyon TL vergi ödedik."


G.SARAY ŞAMPİYON OLACAK
"Derbi maçın 60.dakikada Ali beyle neler konuştuğumuzu açıklamayacağım. 60'tan sonra Fenerbahçe çok güzel oynadı. Güzel bir maç oldu. Sezon sonunda inşallah Galatasaray ligde şampiyon olacak."