Şenol Güneş:En iyi kadroyla çıkacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö’nün hafife alınmayacak bir takım olduğunu öne sürdü. Tecrübeli hoca, “Sahaya en iyi kadromuzla çıkacağız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2018 Güncelleme 04 Ekim 2018, 02:07
Şenol Güneş:En iyi kadroyla çıkacağız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İsveç temsilcisi Malmö ile oynayacakları maçın dostluk içinde geçmesini istedi. Tecrübeli hoca, "Malmö bütün sistemlere geçiş yapabilen disiplinli ve iyi bir takım. Bugüne kadar uluslararası arenada büyük başarılara imza atmış bir takım. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de kendimizi güçlü hissediyoruz. Zor bir maçı iyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz. Sahaya çıkabileceğimiz en iyi kadroyla çıkmaya çalışacağız" dedi. Galibiyet beklediğini söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, "Bizim de Malmö'nün de iyi oyuncuları var" ifadesini kullandı.

Q7 İÇİN KARAR VERMEDİM
Quaresma ile ilgili karar vermediğini ifade eden Güneş, Aralık ayında oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili olarak, "Ben hakka hukuka uygun olarak maçların oynanmasını istedim. Bunu konuşarak gündeme getirmek istemiyoruz. F.Bahçe ile pazartesi günü oynadık. O gün pazar oynuyoruz. Pazartesi de olabilirdi" dedi.



BEŞİKTAŞ 2'DE 2 PEŞİNDE
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2. maçında bugün İsveç'in Malmö takımıyla saat 22.00'de deplasmanda karşılaşacak. Maçı Makedon hakem Aleksandar Stavrev yönetecek. Grupta lider durumda bulunan Siyah-Beyazlı ekipte sakat Adriano forma giyemeyecek.