Fener Ada’ya kamp kurdu

İngiltere’de bulunan Başkan Ali Koç, Wilshere’in menajeriyle bir araya geldi ve pürüzleri büyük oranda çözdü. Bugün Ada’ya uçacak olan Comolli ise Bolassie ve Kevin N’Koudou için temaslarda bulunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2018 Güncelleme 05 Temmuz 2018, 01:00
Fener Ada’ya kamp kurdu

İÇİNDEKİLER



Yeni
transferleri Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetiştirmek için büyük çaba harcayan Fenerbahçe birkez daha Ada'ya çıkarma yaptı... İngiltere'ye giden Başkan Ali Koç, Jack Wilshere'i bitirmek için girişimlerde bulundu. Genç yıldız ve menajeriyle bir araya gelen Koç'un yaşanan pürüzleri büyük oranda çözdüğü öğrenildi. Tarafların yıllık ücret konusunda anlaştığı, imza parası ve menajerlik ücretinde de belirli bir noktaya gelindiği belirlendi.


ÖNCE TOTTENHAM İLE GÖRÜŞECEK
Ali Koç
'un bugün de Wilshere ile görüşeceği ve kesin anlaşmanın sağlanacağı gelen bilgiler arasında... Sportif direktör Damien Comolli'nin ise bugün İngiltere'ye gitmesi bekleniyor. Comolli'nin Tottenham Hotspur'un kanat oyuncusu iyen Kevin N'Koudou'nun kiralanması için temaslarda bulunacağı ifade ediliyor.



BOLASSİE DE LİSTEYE GİRDİ
Ayrıca
Everton'da oynayan kanat oyuncusu Yannick Bolassie'nin de listeye girdiği öğrenildi. Comolli'nin 29 yaşındaki İngiliz oyuncunun kiralanması için de görüşme yapacağı belirlendi. Bolassie geçen sezon 16 maçta oynamış ve 1 gol atmıştı.


SEZONUN ADI 'LEFTER'
Dün toplanan TFF, 2018-19 sezonunun adının Lefter Küçükandonyadis olmasına karar verdi. Sezonun kura çekimi pazartesi yapılacak.