Zirveye trivela

Fenerbahçe 8. dakikada Fernandao ile öne geçti. Ardından sahada Beşiktaş fırtınası esti... 48'de Vida, 77 ve 90'da ise Q7'nin attığı goller Fener'in 15 maçlık yenilmezlik serisini bitirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2018 Güncelleme 26 Şubat 2018, 01:53
Zirveye trivela

İÇİNDEKİLER

Dev derbide zafer Beşiktaş'ın... Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde çok ağır bir Bayern Münih yenilgisi yaşayan Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta 3-1 yendi. 8. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Dirar'ın sağdan yaptığı ortada Fabri topu sektirdi. Guiliano'nun şutunu Vida kale çizgisi üzerinde engellese de Fernandao dönen topu filelere gönderdi: 0-1. 20. dakikada Tosic'in hatalı pasını kapan Fernandao'nun uzaktan şutu az farkla auta gitti.

BEŞİKTAŞ 2. YARIYA GOLLE BAŞLADI
35. dakikada Quaresma, Isla'dan sıyrılarak sağdan ceza sahasına girdi ve sağ ayağının dışıyla mükemmel vurdu. Fakat kaleci Kameni topu kornere çeldi. Derbinin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Beşiktaş ikinci yarıya golle başladı. Gökhan Gönül'ün sağdan yaptığı ortada geride gelen Domagoj Vida harika bir kafa vuruşuyla skoru 1-1 yaptı.

MEDEL TOPU ÇİZGİDEN ÇIKARDI
51. dakikada inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Kalesini boşaltan Fabri, Fernandao'nun şutunu ayaklarıyla kurtardı. Şener'in boş kaleye orta sahadan mükemmel şutunu Medel çizgi üzerinden uçarak çıkardı. 77. dakikada Beşiktaş öne geçti. Quaresma ceza sahasının sağından müthiş bir trivela ile Kameni'yi mağlup etti. 90+4'te yine sahne alan Q7 derbinin skorunu belirledi: 3-1.

BİLEĞİNİ KİMSE BÜKEMİYOR
Kritik derbide Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmeyi başaran Beşiktaş'ın iç sahadaki müthiş performansı sürüyor... Siyah- Beyazlılar dünkü galibiyetle Vodafone Park'ta üst üste oynadığı 38 lig maçını da kaybetmemiş oldu. Beşiktaş ayrıca, yeni stadında Fenerbahçe önünde ilk kez kazanmayı başandı. Daha önce oynanan 1 maç berabere bitmiş, kupadaki 1 maçı da Fener kazanmıştı.