Medel geldi şimdi sıra Vida'da

Siyah-Beyazlılar, Gary Medel’i hem stoper hem de Atiba’nın alternatifi olarak ön liberoda kullanacak. Beşiktaş, stopere bir takviye daha yapacak. Dinamo Kiev'li Domagoj Vida birkaç güne bitecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2017 Güncelleme 12 Ağustos 2017, 01:07
Medel geldi şimdi sıra Vida’da

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Gary Medel'e dün kavuştu... 3 yıllığına Siyah-Beyazlı kulüple anlaşan 30 yaşındaki futbolcu dün İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncuyu havalimanında çok sayıda taraftar coşku ile karşıladı. Medel'in gelişiyle daha da güçlenen Kara Kartal, transfer operasyonuna ise devam ediyor. Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte stoper bölgesi için Dinamo Kiev'in tecrübeli oyuncusu Domagoj Vida ile görüşmelere başlayan Beşiktaş bu oyuncuyu ikna edememişti. Ancak aradan geçen uzun zamana rağmen Vida, Beşiktaş'ın gündemindeki yerini korudu. Siyah-Beyazlı yönetim, Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Hırvat stoperi almak için girişimlerini hızlandırdı. Dinamo Kiev'in Şampiyonlar Ligi şansını kaybetmesi ve Hırvat oyuncunun sözleşmesini uzatmaması, yönetimin harekete geçmesine neden oldu.

BEŞİKTAŞ VIDA iLE TRANSFERi SONLANDIRACAK
Beşiktaş'ın yeni transferi Gary Medel, hem stoper hem de ön liberoda oynayabiliyor. Kartal bir taşla iki kuş vurdu. Medel hem Atiba'nın alternatifi hem de Pepe'nin yanında stoperde oynayacak. Siyah-Beyazlılar, 28 yaşındaki Hırvat stoper Vida'yı transfer ederse eli daha da güçlenecek. Beşiktaş Yönetimi, Vida ile birlikte transferi de sonlandıracak. Yönetim olumsuz bir durumla karşılaşması durumunda Ocak ayında tecrübeli futbolcuyu renklerine katacak. Vida, bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 7 maça çıktı.



ŞİLİLİ YILDIZA HAVALİMANINDA BÜYÜK İLGİ
Kartal'ın yeni transferi Gary Medel, dün akşam İstanbul'a geldi. Şilili yıldızı Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce siyah-beyazlı taraftar coşku ile karşıladı. Medel havalimanından güçlükle çıkabildi.