Eskişehir’den süper zafer

Eskişehirspor, lider Yeni Malatyaspor’u Erkan Zengin ile Bruno’nun golleriyle mağlup etti. Kırmızı Şimşekler böylelikle TFF 1. Lig’de zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada oldukça kritik bir zafer elde etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2017 Güncelleme 19 Nisan 2017, 03:54
Eskişehir’den süper zafer

İÇİNDEKİLER

TFF 1. Lig'de haftanın en önemli maçında Eskişehirspor deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-1 yendi. Dengeli başlayan maçta konuk ekip 20'de Erkan Zengin'in penaltı golüyle 1-0 öne geçi. Maçın ilk yarısı Eskişehir'in tek farklı üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya etkili giriş yapan Eskişehirspor, 53'te Bruno'nun attığı golle durumu 2-0 yaptı ve rahatladı.

6 PUANLIK GALİBİYET
Takipçisi Eskişehirspor karşısında evinde 2-0 geriye düşen Yeni Malatyaspor, 74'te Eren'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Son çeyreği 1 kişi eksik oyanayan Yeni Malatya, 86'da Ahmet'le durumu 2-1'e getirse de kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve maç konuk ekibin galibiyetiyle sona erdi. Lider Yeni Malatya'yı deviren Eskişehir, zirve yarışındaki rakipleri Sivas, Ümraniye ve Göztepe'nin puan kaybettiği haftada altın değerinde bir 3 puan kazarak ikinci sıraya yerleşti. Es-Es böylelikle Süper Lig iddiasını da güçlendirdi. Üst sıraları yakından ilgilendiden diğer maçta Sivas ile Ümraniye 0-0 berabere kaldı