Turkuvaz’a ödül yağdı

15. Türkiye Spor Ödülleri Töreni’nde A Spor ‘en iyi spor kanalı’, Fotomaç ‘en iyi spor gazetesi’, A Haber Genel Yayın Yönetmeni Haluk Çimen de ‘yılın televizyoncusu’ ödülüne layık görüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2016 Güncelleme 21 Aralık 2016, 00:32
Turkuvaz’a ödül yağdı

İÇİNDEKİLER

Bu yıl 'Şehitlere Saygı Gecesi' olarak düzenlenen 15. Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Bomonti Hilton Conference Center'da gerçekleşti. A Spor'dan canlı yayınlanan törende Turkuvaz Medya Grubu'na ödül yağdı. A Spor 'en iyi spor kanalı', Fotomaç 'en iyi spor gazetesi', A Haber Genel Yayın Yönetmeni Haluk Çimen de 'yılın televizyoncusu' ödülüne layık görüldü.

YILIN YAZARI SİNAN VARDAR
Fotomaç Gazetesi spor yazarı Sinan Vardar da 'yılın spor yazarı' ödülünü aldı... Törende verilen diğer ödüller ise şöyle: Yılın Spor Adamı: Göksel Gümüşdağ, Erkek Sporcu: Taha Akgül, Kadın Sporcu: Kübra Dağlı, Genç Sporcu: Emre Mor, Kulüp Başkanı: Fikret Orman, Federasyon: Basketbol Federasyonu, Spor Kulübü: Beşiktaş, Futbol Takımı: Beşiktaş, Teknik Direktör: Şenol Güneş, Hakem: Cüneyt Çakır, Transfer: Caner, Yerli Futbolcu: Oğuzhan, Yabancı Futbolcu: Quaresma.



TAKIM OYUNU'NA BÜYÜK ONUR
Yılın en iyi spor programı ödülünü A Spor'da büyük beğeni toplayan Takım Oyunu aldı. Takım Oyunu'na ödülünü ünlü komedyen Yavuz Seçkin verdi. Erman Toroğlu, Evren Turhan ve Serkan Korkmaz da törende yer aldı.