Volkan Sow

Fenerbahçe, Sow’la öne geçti. Ardından kalesinde devleşen Volkan şov yaptı... Son dakikalarda Fernandao&Sow farkı getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2016 Güncelleme 20 Aralık 2016, 00:24
Volkan Sow

İÇİNDEKİLER

Fener terledi ama 3 puanı kaptı. Sarı-Lacivertliler çok zorlandığı maçta Gençlerbirliği'ni Ülker Stadı'nda 3-0 yenmeyi başardı... 7. dakikada kaleci Volkan Demirel topu uzaklaştıramadı. Rantie'nin vuruşunu Kjaer çizgiden çıkardı. 39. dakikada Serdar Gürler müsait pozisyonda çok kötü vurdu. 41. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Lens'in ortasında altıpasın gerisine gelen topa son anda dokunan Sow skoru 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi. 50. dakikada Volkan Şen soldan ortaladı, Lens'in uçarak kafa vuruşu kaleci Hopf'un üzerine gitti. Aynı dakikada bu kez G.Birliği gole çok yaklaştı. Khalili'nin yakın mesafeden vuruşunu Volkan Demirel mükemmel kurtardı. Kullanılan kornerde Serdar kafayı vurdu, kaleci Volkan yine gole izin vermedi.

VOLKAN RAKİP ATAKLARA DUVAR ÖRDÜ
66'DA İrfan'ın uzaktan vuruşu kaleci Volkan'ın dokunuşunun ardından diğere çarpıp kornere çıktı. 73'te Matei sağ çaprazdan sert vurdu, Volkan kalesinde birkez daha devleşti. 1 dakika sonra bu kez Kjaer gole giden topu çizgiden çıkardı. 87'de F.Bahçe hızlı çıktı. Ozan'la verkaç yapan Fernandao plase ile skoru 2-0 yaptı. 90+1'de Lens topu Sow'un önüne bıraktı. Senegalli yıldız çok sert vurarak skoru belirledi: 3-0.

SERİ 14'E YÜKSELDİ
Gençlerbirliği önünde çok çorlanmasına rağmen farklı galip gelen Fenerbahçe, Başkent ekibine karşı evinde büyük üstünlüğünü sürdürdü. Sarı-Lacivertliler dünkü galibiyetle, Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne karşı galibiyet serisini 14 maça çıkarmayı başardı.

OZAN 2.5 AY SONRA LİGDE SAHADA
Fenerbahçe'nin orta alandaki önemli isimlerinden Ozan Tufan'ın hasreti sona erdi. Uzun sürer sakatlığının ardından kupada forma giymeye başlayan genç yıldız dün 2.5 aylık aradan sonra bir lig maçında görev yaptı. 72. dakikada Alper'in yerine oyuna giren Ozan, Fernandao'nun golünde şık bir asist yapmayı başardı.

CHELSEA'NİN GÖZÜ KJAER'DE
ESPN'in Fenerbahçe kulübüne yakın bir kaynağa dayandırdığı bilgilere göre Chelsea ara transferde Kjaer'i transfer etmek için kapıyı çalacak... Geçen sezonun başında Lille'den 7.65 milyon Euro'ya transfer edilen Danimarkalı stoper bu sezon 21 resmi maçta forma giymiş ve 3 gol 1 asistlik bir performans sergilemişti. ESPN, Sarı Lacivertli kulübün 15 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi halinde yıldız oyuncunun satışına izin vereceğini de öne sürdü.