Şimdi sıra Beşiktaş'ta

Muharrem Usta Mersin galibiyetiyle moral bulduklarını söyledi. Trabzonspor Başkanı, "Şimdi sıra Beşiktaş'ta. O maçta her şey daha farklı olacak" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Şimdi sıra Beşiktaş'ta

Muharrem Usta, Mersin İdmanyurdu maçı galibiyetiyle moral bulduklarını söyledi. Beşiktaş ile Avni Aker Stadyumu'nda oynayacakları maçın çok farklı bir atmosferde geçeceğini de dile getiren Usta, "Geçen hafta Torku Konyaspor maçına ve bu maça baktığınız zaman 7 farklı oyuncu vardı sahada. Sürekliliği olmayan bir takımdan bahsediyoruz. Trabzonspor'un bu halde olmasının sebeplerini bizim içimizde dönüp iyi tahlil etmemiz gerekiyor. Yönetim olarak biz bunun peşindeyiz. Ancak ne olursa olsun Beşiktaş maçında daha diri, daha iyi bir takım saha da olacak. O maçta tribünlerde farklı olacaktır. Dolayısıyla Beşiktaş maçı çok farklı olacak. Şimdi sıra Beşiktaş'ta" dedi.

DESTEK ANLAMLIYDI
Usta, Mersin İdmanyurdu maçında taraftarların takıma verdiği destekten memnun olduklarını belirterek, "Genel anlamda bakıldığında, Trabzonspor taraftarı bıkmış usanmış ama gerçek anlamda başarıya muhtaç. Bütün bu yaşananlarla biz bu sezon inişli çıkışlı bir dönem geçiriyoruz. Mersin maçı moral açısından da puan açısından da iyi bir maç oldu. İnsan psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorsa, ayakları çalışmaz, performansı düşer. Takımın böyle bir galibiyete gerçekten ihtiyaç vardı" dedi.



BAŞKAN USTA GÖZ DOLDURDU
Trabzon Trabzon Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen maçta Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Hami Mandıralı forma giydiler. Normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonucu eski futbolculardan oluşan takım kupanın sahibi oldu.