Hocamız devam etmeli

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, Hamza Hamzaoğlu'na sahip çıktı. Yarsuvat, "Hamza hoca devam etmeli. Dere geçerken at değişritlmez" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 00:00
Hocamız devam etmeli

İÇİNDEKİLER

G.SARAY'da Dursun Özbek yönetiminden önce 8 aylık kulüp başkanlığı yapan Duygun Yarsuvat, özel açıklamalarda bulundu. Tonton lakaplı eski başkan Yarsuvat Hamza Hamzaoğlu'na sahip çıkarak, "Dere geçerken at değiştirilmez. Hamza hoca Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu önemli teknik adamlardan birisi, bu takımda kısa sürede 3 kupa kazanmış bir hoca. Devam etmesi lazım. Bizler onu desteklemesi lazım. Kazandırdığı başarılar ortada bir iki maçla hemen yerden yere vuramamalıyız"diye konuştu.

TEKNİK HEYETİN İŞİ
Umut Bulut, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Sneijder ve Muslera gibi isimlerin sözleşmeleri bitmeden uzatılması konusuna da değinen Yarsuvat, "Bu teknik heyet işidir. Biz kimsenin işine karışmayız. Demek ki teknik heyet istemiş sözleşmeler uzatılıyor. Bu konuda bize yorum yapmak düşmez" ifadesini kullandı.

RİZE ÖNÜNDE ÖNDEYKEN KAPANMALIYDIK
Yarsuvat 4-3 kaybedilen Çaykur Rizespor maçı hakkında, "4 gol yememiz asla güzel değildi. Acemi oyuncular diyeceğim ama acemi de değiller. 3-2 öndeyken kapanmalıydık" dedi.