Üzülmelerini anlamıyorum!

Şenol Güneş, Kasımpaşa için "Savaştılar ama rakibin üzülmelerini anlamıyorum, kaybetmeye de yakın olabilirlerdi" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2015 Güncelleme 31 Ekim 2015, 01:16
Üzülmelerini anlamıyorum!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bizim maçlarımıza baktığınıza zaman izleyenleri için keyifli oluyor. En azından biz hamle yapıyoruz, rakip hamle yapmasa bile. Çok faul yapan bir takım, orada bir sıkıntımız oldu. Faullerle oyunun kesilmesi oyun hızımızı biraz kesiyor. Yoğun baskı altına rakibi aldık. 1. gol belki tartışılabilir. Yediğimiz 3 gole baktığımız zaman, bizim gibi takımlarım yememesi lazım. Rakip kontra düşünmesine rağmen öyle bir gol yemedik. Öyle gol yesek üzülmezdim. Yerleşik düzende gol yedik. Takım oyunu oynadık, oyun disiplinine bağlı kaldık. Hızlı oyun akışımız olmadı. Savaştılar ama, rakibin üzülmelerini anlamıyorum, kaybetmeye de yakın olabilirlerdi." diye konuştu.

PENALTI POZİSYONUNDA KALECİ GİBİ ATLADI
Güneş, "Penaltı mı bilmiyorum ama, kaleci gibi atladı. Eline vurup vurmadığını bilmiyorum. Hakemin hatalı kararları olabilir, ama biz daha iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Kazanmaya yakın olarak bizi görüyorum. Bütün oyuncularıma emekleri için teşekkür ediyorum. Seyircimiz de gayet iyiydi" ifadelerini kullandı.