Volkan & Ozan Fener yolunda

Sarı-Lacivertli yönetim Volkan Şen ve Ozan Tufan için bugün yda a yarın Bursaspor'la görüşme yapacak. Timsah ile bağlarını koparna 2 oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2015 Güncelleme 09 Ağustos 2015, 00:00
Volkan & Ozan Fener yolunda

İÇİNDEKİLER

Shakhtar Donetsk'e elenerek Şampiyonlar Ligi defterini kapatan Fenerbahçe buna rağmen transferden vazgeçmiyor... Sarı-Lacivertli yönetim Bursaspor'la bağlarını koparmak üzere olan Ozan Tufan ve Volkan Şen için Yeşil-Beyazlı yönetimle görüşme kararı aldı. Fenerbahçe Yönetimi bugün ya da yarın Bursaspor'la masaya oturarak resmi teklifi iletecek. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın da yapılacak bu transfer görüşmelerine bizzat katılacağı ve pazarlığı kendisinin yönlendireceği gelen bilgiler arasında.

4 BURSALI YİNE BULUŞACAK
Fenerbahçe
'nin Volkan Şen ve Ozan Tufan için Bursaspor'a 5 milyon Euro ile birlikte 2 futbolcu önermesi bekleniyor. Bu oyuncuların kim olacağı ise Bursaspor Yönetimi'yle karşılıklı görüşmelerden sonra netlik kazanacak. Bursaspor Yönetimi'nin takımda kalmak istemeyen Volkan Şen ve Ozan Tufan'ı kesin olarak gözden çıkarması bu transferde Fenerbahçe'nin en büyük artısı olarak gösteriliyor. Bursaspor cephesinde herkesin Ozan Tufan ve Volkan Şen'in Fenerbahçe'ye transfer olacağına kesin gözüyle baktığı ortaya çıktı. Eğer Sarı-Lacivertli yönetim 2 oyuncuyu renklerine bağlamayı başarırsa geçen sezon Bursaspor'da oynayan Fernandao, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Ozan Tufan bu kez Sarı-Lacivertli forma altında oynama şansı elde edecek. Volkan Şen ve Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de oynamayı çok istediği ve yapılacak olan görüşmeyi dört gözle bekledi- ği öğrenildi. 2 oyuncuyu Teknik Direktör Pere- ira'nın da istediği belirtildi.