Ferhat'a Mini Cooper mı verdik?

Yarsuvat, "Kaleci Ferhat'a söz söyleyenler var. Biz şimdi ona Mini Cooper mı gönderdik! Beşiktaş kalecisi kornerden yedi. O da mı şike yaptı"dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2015 Güncelleme 22 Mayıs 2015, 00:00
Ferhat’a Mini Cooper mı verdik?

İÇİNDEKİLER

YARIN yapılacak genel kurul sonrası Galatasaray başkanlığına veda edecek olan Duygun Yarsuvat dün son kez basın mensuplarının karşısına çıktı... Giderayak çok çarpıcı açıklamalar yapan Yarsuvat özellikle Gençlerbirliği maçıyla ilgili ortaya atılan şike iddialarına bomba gibi yanıtlar verdi. 3 Temmuz sürecine ve Fenerbahçe'nin Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay'a verdiği iddia edilen Mini Cooper marka arabaya gönderme yapan Başkan Yarsuvat, "Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'a söz söyleyenler var. Ne yani biz şimdi ona Mini Cooper mı gönderdik? Beşiktaş da bu hafta kornerden gol yedi. 'Kaleci şike yaptı' diyebilir misiniz?" ifadesini kullandı. En çok Trabzonspor yenilgisine üzüldüğünü söyleyen Yarsuvat, "Adeta yıkıldım o maçtan sonra... En mutlu olacağım olay ise daha yaşanmadı. İnşallah haftaya onu da yaşayacağız" dedi.

PRANDELLI KALSA 4 YEMEYE DEVAM EDERDİK!
PRANDELLI dönemiyle ilgili önemli bilgiler de aktaran Galatasaray Başkanı Yarsuvat, "Biz yönetime geldiğimizde Başakşehir maçı vardı. 4 yediğimiz maç.... Abdurrahim Albayrak'ı maça gönderdim. Ağlayarak geri döndü. Sonrasındaki takım yemeğinde bir yalnız adam gördüm (Prandelli). O zaman 'bu iş bitmiş' dedim. Eğer o gün yola devam etseydik takım 4 yemeye devam ederdi" diye konuştu.

F.BAHÇE'DE ADAY OLAYIM SEVGİYİ ANLARIZ!
Göreve geldiği ilk günden bu yana Galatasaray ve Fenerbahçe arasında dostluk inşa etmeyi hedeflediğini söyleyen Duygun Yarsuvat, "Bunu başardım mı? Hayır. Ama temelleri attım" diye konuştu. Yarsuvat, bir gazetecinin "Fenerbahçe taraftarları sizi çok seviyor" sözü üzerine, "Fenerbahçe'de başkanlığa aday olayım. Sevilip sevilmediğimi o zaman anlarız" ifadesini kullandı.

BU KOLTUK TEHLİKELİ OLABİLİR

Genel Kurul
'a verdiği sözü tuttuğunu söyleyen Başkan Yarsuvat, "Ben başkanlığa seçilirken 7 ay için geldiğimi söyledim ve ona göre oy aldım. Kalmam için teklif geldi ancak kabul etmedim. Galatasaray koltuğu insanı şaşırtabilecek bir koltuk. Bu koltuğa alışırsanız sonu tehlikeli olabilir. Söz verdiğim şeyleri gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

BU TAKIMIN KURUCUSU FATİH TERİM'DİR

GALATASARAY Başkanı Duygun Yarsuvat, "Mali tablo ile ilgili bilgileri divan kuruluna verdik. Obez bir Galatasaray devraldık. Radikal tedavi metodları uyguladık ve başarılı olduk. Fatih Terim bugün şampiyonluğa oynayan takımın kurucusudur. Bu takımı biz kurmadık. Terim'e özel olarak mektubu yazdım. Atatürk sayesinde sizler varsınız, bizler varız. Şampiyon olmadan kimsenin konuşmasını doğru bulmuyorum. Ali Sami Yen'in Galatasaray'ı kurarken büyük avantajı vardı. Galatasaray'ı yabancı takımları yenmek amacıyla kurmuştu" diye konuştu.