Toprak kavgası!

Fatih Terim'in Hollanda ile oynanacak maçın kadrosuna aldığı Leverkusen'li fubolcu, gelmeyeceğini açıkladı. Kicker Gazetesi Ömer'in Milli Takım'ı bırakmayı bile göze aldığını yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2015 Güncelleme 23 Mart 2015, 01:22
Toprak kavgası!

İÇİNDEKİLER

Milli Takımımız'ın Euro 2016 elemele grubunda 28 Mart'ta Hollanda ile oynayacağı kritik maç öncesinde Ömer Toprak krizi yaşanıyor... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadroya aldığı Bayer Leverkusen'li futbolcu Milli Takım'a gelmeyeceğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl yine Hollanda ile oynanan karşılaşmanın ardından Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'nun adı Gökhan Töre ile birlikte silahlı bir olaya adı karışmıştı. Ardından Fatih Terim'in Letonya ve Çek Cumhuriyeti maçlarının kadrosuna aldığı iki futbolcu sakat olduğu gerekçesiyle affını istemişti. Fatih Terim de düzenlediği basın toplantısında hem Hakan hem de Ömer'e büyük tepki göstermişti.

KICKER: "MİLLİ TAKIM'DAN KENDİSİNİ ÇEKTİ"
Terim Almanya'ya giderek Hakan krizini çözdü fakat bu kez de Ömer krizi patlak verdi. Kicker Gazetesi'nin haberine göre, Ömer Toprak Milli Takım'ı bırakmayı bile göze almış durumda. Kicker, "Normal bir insan kendisini ölümle tehdit eden kişiyle aynı takımda oynamak istemez. Ömer, Türk Milli Takımı'ndan kendini çekmiştir" dedi.

ŞİMDİ GÖZLER FATİH TERİM'DE
Ömer Toprak'ın aldığı şok kararın ardından tüm gözler Fatih Terim'e çevrilmiş durumda... Tecrübeli teknik adamın bugün konu hakkında bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Terim'in dün TFF yetkililileri ile görüştüğü ve Ömer'in bir daha Milli Takım'a alınmamasına karar verildiği öne sürüldü.

HOLLANDA MESAİSİ BAŞLADI
Milli Takımımız'da Hollanda maçının mesaisi başladı... Kadroya çağrılan futbolcular Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. Ay- Yıldızlılar bugün 4 günlük kamp için Almanya'nın Marienfeld kasabasına gidecek. Milli Takım 26 Mart'ta ise maçın oynanacağı Amsterdam'a geçecek.