Korku dolu maç Aslan'ın

Galatasaray, deplasmanda Beşikaş'ı devirerek çıkışını sürdürdü. Broekhoff ile çarpışan Kerem Gönlüm hastaneye kaldırıldı. Beşiktaş'ta da Doğan Şenli salonu sedyeyle terk etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2015 Güncelleme 15 Mart 2015, 00:13
Korku dolu maç Aslan’ın

İÇİNDEKİLER

Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın derbi maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı 65-64 yenerken maça sakatlıklar damga buldu. Karşılaşmanın 2. periyodunda Broekhoff ile çarpıp dili boğazına kaçan Kerem Gönlüm korku dolu dakikalar yaşandı. Baygınlık geçirdiği anlaşılan tecrübeli oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı. Kendine gelemeyen Kerem ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tecrübeli oyuncunun eşi Elif Gönlüm eşinin yanına inerek yanında olmaya çalıştı. Bu sakatlığın hemen ardından bu kez Beşiktaşlı Doğan Şenli rakibiyle çarpışarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SON PERİYOT NEFESLERİ KESTİ
Karşılaşmanın ilk periyodunu Galatasaray 16-15 yenik bitirdi. Devre ise 30-23 Sarı-Kırmızılı takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. 3. periyot yine Galatasaray'ın 43-37 üstünlüğüyle tamamladı. Beşiktaş oyunun son periyodunda maça ortak olmak için her şeyi yaptı. Ancak Galatasaray mücadeleyi 65-64 yenerek Kartal'ı bir kez daha mağlup etmeyi başardı.