Trabzonspor reviri

Bordo-Mavili takımında Medjani'nin sakatlanmasıyla sezon başında kadroda bulunan 26 futbolcudan sadece 5'i sakatlık yaşamamış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2015 Güncelleme 25 Şubat 2015, 02:17
Trabzonspor reviri

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sezon başından itibaren sakatlık kabusu ile boğuşuyor. Bu sıkıntının önüne geçebilmek için kulüp doktoru Hakan Bozdoğan ile yolları ayıran ve doktor Gültekin Hacısalihoğlu ile çalışmalara başlayan Bordo- Mavililer'de her geçen gün yeni bir sakatlık meydana geliyor. Bordo-Mavili takımda son olarak Medjani'nin sakatlanmasının ardından sezon başından itibaren hiçbir sakatlık yaşamayan sadece İshak, Mustafa Akbaş, Ferhat Yazgan, Fatih Atik ve kaleci İbrahim Demir kaldı. Bu futbolcuların dışındaki tüm futbolcular ciddi ya da hafif sakatlıklar geçirirken en ciddi sakatlığı ise kaptan Onur Recep Kıvrak yaşadı. Başarılı file bekçisinin 1 ile 1.5 ay içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Trabzonspor'da sakatlıkların azalması için önleyici antrenmanların yapılmasının gündeme gelebileceği de ifade ediliyor.

WARIS TOPLA ÇALIŞMALARA NİHAYET BAŞLADI
BORDO-MAVİLİ ekibin en pahalı transferi konumundaki Waris uzun bir sakatlık döneminin ardından topla çalışmalara başladı. Bu sezon büyük beklentilerle takıma katılan ancak bir türlü istenilen performansa ulaşamayan Waris'in sahalara dönüşü Ersun Yanal'ı da sevindirdi. Tecrübeli teknik adamın Waris ile ilgili olarak, "Maçlarda çok fazla görme şansı bulmadık. Ama takıma ciddi katkılar yapabileceğine inanıyorum" yorumunu yaptığı öğrenildi.

Yunus Emre SEL