Emenike gerçekleri

"Onu satmam" diyen Başkan Yıldırım'ın Emenike'yi gözden çıkardığı fakat gelen tekliflerin komik düzeyde olmasından dolayı Emmanuel Emenike'nin mecburen takımda kaldığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2015 Güncelleme 14 Şubat 2015, 00:37

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk yolunda Galatasaray ve Beşiktaş'la kıyasıya bir mücadele veren Fenerbahçe'de kuşkusuz en büyük sıkıntı Emmanuel Emenike... Nijeryalı futbolcunun sürekli kötüyi giden grafiği, Sarı-Lacivertliler'in başını ağrıtmaya devam ediyor. Başkan Aziz Yıldırım, devre arasında yıldız futbolcuya tekliflerin olduğunu söylemiş fakat "Onu asla satmam" açıklamasını yapmıştı.

13 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI
TAKVİM
'in aldığı bilgilere göre ise ara transfer döneminde anlatılanların dışında olaylar yaşanmış... Başkan Aziz Yıldırım'ın kamuoyu önünde yaptığı açıklamalara karşın Emenike'yi gözden çıkardığı fakat gelen tekliflerin komik düzeyde olduğu öğrenildi. Nijeryalı futbolcuya takip olan iki Rus kulübü Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova'nın Fenerbahçe ile masaya oturduğu ancak 6 milyon Euro'luk teklif sunduğu belirlendi. Aziz Yıldırım'ın da bunun üzerine, geçtiğimiz sezon başında 13 milyon Euro'ya aldığı Emenike'yi mecburen takımda tutmaya karar verdiği gelen bilgiler arasında.

GÖRÜŞME ANTALYA'DA OLDU
Lokomotiv Moskova
ve Dinamo Moskova'nın yaptığı teklifi doğrulayan FIFA menajeri Malik Arutyunov, "Emenike'ye Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova talip oldu. Çok ciddi şekilde ilgileniyorlardı. Menajeri, Erdem Konyar da Antalya'ya geldi. Görüştük. Ama maliyeti çok yüksekti. Şu anda Rusya'da rublenin dolar ve euro'ya karşı değeri çok düşük. Bence transfer bu yüzden olmadı" ifadesini kullandı.