CAS'a götürecek

2016'ya kadar ki tüm alacaklarının ödenmesi için CAS'a başvuran Prandelli 2 milyon 295 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme ücreti istedi. 1.5 milyon dolardan da 2 yıllık prim talep etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2015 Güncelleme 31 Ocak 2015, 00:03
CAS’a götürecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği Cesare Prandelli tüm alacakları için CAS'a başvurdu. Sarı- Kırmızılı yönetim ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamayan İtalyan teknik adam, CAS'a verdiği dilekçede 2016'ya kadar ki tüm alacaklarının ödenmesini talep etti. Galatasaray ile yıllık 2 milyon 295 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme yapan Prandelli davayı kazanırsa sadece sözleşme ücreti olarak 4 milyon 590 bin Euro alacak. Prandelli sözleşmesinde yer alan 1 milyon dolarlık şampiyonluk primi ve 500 bin dolarlık Türkiye Kupası priminin de kendisine ödenmesini istedi. Galatasaray ile lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayabileceğini ve bu nedenle bu ücretlerin de ödenmesi gerektiğini belirten Prandelli'nin çıkardığıo fatura dudak uçuklattı.

KAZANMASI KESİN GİBİ!
Sözleşme ücretinin yanı sıra 2 yıllık primlerinin de peşine düşen Prandelli 1.5 milyon dolardan toplam 3 milyon dolar da ekstradan para istiyor. Galatasaray'a toplam 20 trilyon liralık fatura çıkaran İtalyan teknik adam ile bir türlü anlaşma sağlanamaması Sarı-Kırmızılı camiada panik yarattı. Daha önce Del Bosque davası göz önüne alındığında Prandelli'nin CAS'ta Galatasaray'ı ağır bir tazminat ile karşı karşı bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hukuk profesörü olan Başkan Duygun Yarsuvat'ın CAS'ta yapılacak görüşmelerde nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.