Fener'den Ozan'a 1 milyon zam!

Bursa Başkanı Recep Bölükbaşı, F.Bahçe'nin 4 milyon Euro'luk tkelifini 5 milyon Euro'ya çıkardığını belirterek, "İlla satacağız diye bir şey yok" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fener'den Ozan'a 1 milyon zam!
Kanarya'nın Ozan Tufan ısrarı sürüyor... Fenerbahçe yönetimi geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada genç yıldız için 4 milyon Euro teklif edildiğini fakat Bursaspor'un 10 milyon Euro istemesi nedeniyle transferden vazgeçildiğini duyurmuştu.

TRABZON DA DEVREDE
Fakat Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı dün yaptığı açıklamada kafa karıştıran ifadeler kullandı. Fenerbahçe'nin 4 milyon Euro'luk teklifine 1 milyon Euro zam yaptığını söyleyen Bölükbaşı, "Fenerbahçe 2. Başkanı Mahmut Uslu'nun arayarak 5 milyon Euro teklif etti. Trabzonspor da devrede. Onlardan para ve 3 oyuncu istemiştik. Ama istediğimiz şartlar oluşmadı. Ozan bizim için çok değerli. 10 milyon Euro'luk bir potansiyelden söz ediyoruz. İlla satılacak diye bir şey yok. Değerini bulursa izin veririz" ifadesini kullandı.