2. Del Bosque vakası!

Galatasaray'ın eski hocası yönetimle fesih tazm-i natı miktarında anlaşamadı. Cimbom önce FIFA sonra da CAS'ta sancılı bir süreçle karşı karşıya kalabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2014 Güncelleme 30 Aralık 2014, 00:40
2. Del Bosque vakası!

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın başı ciddi biçimde dertte. Yarsuvat yönetimince görevine son verilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, yönetimi köşeye sıkıştırmış durumda. Tecrübeli hoca sözleşme feshine yönelik bir hukuk mücadelesi başlatırken bu durum ciddi bir tehdit oluşturmaya başladı. Prandelli görevine son verilmesinin ardından sarı kırmızılı yönetimle fesih tazminatı için uzlaşamayınca avukatları aracılığıyla FIFA ve devamında CAS'a kadar sürecek olan bir hukuk sürecini başlatmış durumda. Prandelli'nin avukatı aracılığı ile kulübe gönderdiği hukuk dilekçesi ve talepte Galatasaray'dan 2 yıllık ücretinin tamamını ve ayrıca sözleşmesinde yer alan başarı bonuslarını, kupa ve şampiyonluk primlerinin tamamını kazanılmış gibi farzederek istediği öğrenildi. Bu durum zaten ekonomik olarak bunalan Galatasaray'da yeni bir krizin eklenmesine yol açtı.

PRANDELLi YÖNETİMİN BAŞINA ÇORAP ÖREBİLİR
Cesare Prandelli'nin Galatasaray'dan 10 milyon Euroya yakın para istediği öğrenilirken, bu durumun hukuk mücadelesi sonucu netlik kazanacağı bildiriliyor. Ancak yılda 2 milyon Euro alan Cesare Prandeli ile Sarı-Kırmızılı yönetim arasında sözleşme feshi süreci uzayıp, ihtilaf ortaya çıkınca Galatasaray'ın Beşiktaş'ın Del Bosque ile yaşadığı bir tazminat sürecinin ortaya çıkma riski yaşamasına da kesin gözüyle bakılıyor.