Ömer&Hakan evladım gibi

"Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu uzakta olan, yabancı iki oyuncumuz gibi değil kendi evladım gibi görüyorum. Kadroya alıp almamak da benim tercihim. Brezilya gibi bir takıma karşı oynamak çok büyük prestij. İyi oynayıp özgüvenimizi artırmak istiyoruz"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2014 Güncelleme 12 Kasım 2014, 00:52
Ömer&Hakan evladım gibi

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim bugün oynanacak Brezilya maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Türkiye Futbol Direktörü Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun milli takıma davet edilmemesiyle ilgili olarak, "Onlar benim için çok yabancı, uzak kalan iki oyuncumuz değil. İkisi de bizim evladımız gibi. Tüm oyuncularım benim için çok değerli. Hepsi de evladım gibidir. Ortada sorun yok. Zaman bakalım neyi gösterecek. Allah nasip ederse hepimiz yaşayacağız" diye konuştu.

DÜNYANIN SEMPATİ DUYDUĞU BİR TAKIM
Brezilya gibi bir takıma karşı oynamanın önemli bir prestij olduğunu söyleyen Terim, "Sonuç ne olursa olsun burada iyi bir oyun ortaya koymak ve iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Tüm dünyanın sempati duyduğu bir takımla oynayacağız" dedi

BULUNDUĞUMUZ YERLE YETİNMEMELİYİZ
İki ay öncesinden daha iyi olduklarını ifade eden Terim, "Ancak bu yeterli değil. Çok çalışarak değerlerimizi üste çekeceğiz. Fiziksel, teknik ve taktik açıdan almamız gereken daha çok yol var. Bulunduğumuz yerle yetinmemeliyiz. İstikrarlı olmak zorundayız" ifadesini kullandı.