Kurtlar kapıştı!

Chelsea'li Cahill'in yaptığı bir faul sonrasında Arsene Wenger maçın hakemine itirazlarda bulunurken, Jose Mourinho araya girdi. Wenger de Jose'nin yakasına yapışıp "Sen karışma, işine bak" der gibi itti. 4. hakem ikiliyi zor yatıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2014 Güncelleme 06 Ekim 2014, 00:24
Kurtlar kapıştı!

İÇİNDEKİLER

Dün Preimer Lig'de oynanan Chelsea-Arsenal maçında her iki takımın teknik direktörü birbirine girdi! Karşılaşmanın ilk yarısında Chelsea'li Gary Cahill, orta sahada rakibine yaptığı sert hareket sonrası hakem yıldız oyuncuyu sarı kartla cezalandırdı. Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger hakemin sarı kart kararına itiraz ederek kırmızı kart göstermesi gerektiğini söyledi. Bu esnada Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Wenger'in önüne çıkarak yaptığı itirazı protesto etmek isteyince Arsene Wenger, Mourinho'nun yakasına yapıştı ve elleriyle onu itti. İki teknik adam arasındaki bu itiş-kakış kısa bir süre devam ettti.

HAZARD VE COSTA İLE CHELSEA 2-0 KAZANDI!
Sonrasında da İki teknik adamn itişmesi devam etti ve maçın hakemi araya girerek tecrübeli hocaları uyardı. 4. hakemin araya girmesiyle engellenen tartışmadan sonra maçın orta hakemi iki teknik adamı da uyardı ve yerlerine gönderdi. Maçı Chelsea Hazard (pen) ve Costa'nın golleriyle 2-0 kazandı. Bu sonuçla Chelsea, 19 puanla liderliğini sürdürerken Arsenal 8. sırada kaldı.