Torku tünelinden çıkan zaferi!

Fenerbahçe tansiyonu yüksek maçın 27. dakikasında Webo ile öne geçti. 43'te Rangelov penaltıdan skoru eşitledi... 45'te Bekir atılınca 10 kişi kalan Kanarya, 50'de Sow'la golü bulup 3 puana uzandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2014 Güncelleme 05 Ekim 2014, 01:21
Torku tünelinden çıkan zaferi!

İÇİNDEKİLER

Fener 3 puanı söktü aldı... Geçen hafta Akhisar Belediye yenilgisinin ardından çok ağır eleştirilen alan Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de 45 dakika 10 kişi oynadığı maçta Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek kendine geldi. Maçın hakemi Mete Kalkavan verdiği kararlarla gecenin en çok konuşulan ismi oldu... Fenerbahçe maça hızlı başladı. 4. dakikada ceza sahası dışından Sow'un gelişine sert şutunda top direğin dibinden auta gitti. 27. dakikada Kanarya'nın golü geldi.

HAKEM KIRMIZIYI VERDİ, ORTALIK KARIŞTI
Caner'in kullandığı serbest vuruşta çok iyi yükselen Webo şık bir kafayla topu Konya ağlarına gönderdi: 1-0. 42. dakikada ceza sahası içerisinde Caner'in Ali Çamdalı'ya yaptığı faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun gerisine geçen Rangelov skoru 1-1 yaptı. İlk yarının sonlarında Bekir rakibine sert hareketi nedeniyle kırmızı kart gördü.

KADLEC SON DAKİKADA ÇİZGİDEN ÇIKARDI!
2. yarıya 10 kişi çıkan Fener 50. dakikada birkez daha öne geçti. Yine Caner'in kullandığı serbest vuruşta bu kez Sow kafayla golü attı: 2-1. 55. dakikada Barış voleyi vurdu, Volkan çıkardı. 68. dakikada Kuyt gole yaklaştı ama Kaya başarılıydı. 89. dakikada Recep'in kale ağzından vuruşunda Kadlec topu çizgiden çıkardı ve 3 puan Fener'in oldu.

MOUSSA SOW'DAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
F.Bahçe 10
kişi oynarken Moussa'nın kafasıyla 2-1 öne geçince takımın direnci daha da arttı. Senegalli yıldız, bu sezon 2. golüne imza attı.

iŞTE KADIKÖY'DE NEFESLERiN TUTULDUĞU AN
Dakikalar 89'u gösterdiğinde inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Konyasporlu Recep kale ağzından vurdu. Fakat Kadlec müthiş bir hamle ile topu çizgiden çıkararak 3 puanı getiren isim oldu.

DIEGO KART KURBANI OLDU!
BİR türlü beklenen performansı gösteremeyen Diego Ribas dün yine 11'de forma şansı buldu... İlk yarıda yine etkili olamayan Brezilyalı yıldız, Bekir'in gördüğü kırmızı kart sonrasında taktik gereği oyundan alındı. Diego'nun yerine ikinci devrede Selçuk Şahin forma giydi.

PİERRE WEBO YİNE KAFAYI KONUŞTURDU
GEÇEN
sezon attığı 6 kafa golüyle ligin bu alanda en etkili ismi olan Pierre Webo dün yine sahne aldı. Kamerunlu yıldız 27. dakikada Caner'in ortasına kafayı vurup golü attı.

CANER ERKİN ASİST SEZONUNU AÇTI
Fenerbahçe
adına gecenin en etkili isimlerinden birisi Caner Erkin'di... Milli futbolcu bu sezon ilk iki asistini yaparak kazanılan 3 puanda çok önemli pay sahibi oldu.