Papermoon zirvesi

Eski başkan Faruk Süren, Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak krizi bitirmek için toplantı yaptı. Süren, Aysal ile bir kez daha görüştü ama ikna edemedi. Bundan sonra Dürüst ve Albayrak'ın içinde olacağı bir listeye destek verilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2014 Güncelleme 26 Eylül 2014, 02:04
Papermoon zirvesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray alev alev yanıyor... Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal'ın 25 Ekim'deki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından camianın elire gelenleri harekete geçti. Eski başkan Faruk Süren önderliğinde bir grup dün Papermoon'da bir zirve gerçekleştirdi. Ünal Aysal'ın ofisinin de bulunduğu Akmerkez'deki toplantıya Faruk Süren, Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Altaylı katıldı.

GÜÇLÜ EKİPLE DEVAM ETSİN
Toplantıya katılan eski Başkan Faruk Süren, Takvim'e yaptığı açıklamada, "Ünal Aysal'a devam etmesi için bir teklif sunma kararı aldık ama olmadı. Başkan'ın Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Muharrem Yılmaz gibi isimleri listesine alıp yola devam etmesini önerdim. Bırakmak istiyorsa da 2015 Mayıs'ında görevi bıraksın. O tarihten sonra da o ekip yola devam etsin" dedi.

SÜREN: BEN ADAY DEĞİLİM
Abdurrahim Albayrak
ise, Ünal Aysal'ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından bir araya geldiklerini belirterek "Durum değerlendirmesi yaptık. Galatasaray'ın geleceğinin sıkıntıya düşmemesi için neler yapabiliriz diye konuştuk" dedi. Bu arada Aysal'ın devam etmeme kararında diretmesi halinde ise Ali Dürüst, Abdürahim Albayrak gibi isimlerin içinde bulunacağı bir listenin desteklenmesi kararı çıktı. Süren, başkanlığı kesinlikle düşünmediğini açıklarken, Dürüst'ün de 2. başkanlık fikrine sıcak baktığı ifade edildi.