Sergen bir kaleden diğerine koşamaz

Sergen Yalçın'ın Selçuk İnan eleştirisine Teknik Direktör Yılmaz Vural'dan cevap geldi. Vural "Sergen bir kaleden diğer kaleye gidemez"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2014 Güncelleme 10 Eylül 2014, 01:50
Sergen bir kaleden diğerine koşamaz

İÇİNDEKİLER

Sergen Yalçın Selçuk İnan'ı eleştirdi. Yalçın'a, bomba gibi bir cevap Yılmaz Vural'dan geldi. Seluk İnan'ın Estonya, Andora gibi takımlara karşı iyi oynadığını, Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı varlık gösteremediğini söyleyen Sergen Yalçın, "İddia ediyorum yarın beni Fatih Terim Milli Takım'a çağırsın, Estonya ve Andora gibi takımlara karşı gol atmazsam gel bana istediğini söyle" eleştirisini yaptı. Sergen Yalçın'ın bu sözlerini değerlendiren Yılmaz Vural: "Sergen çok zeki bir adam. İroni yapmış ve altında tabii ki bir gerçek var. Ancak Selçuk küçümsenecek bir oyuncu değil" dedi.

FiZiK OLARAK YETERLi DEĞiL
Yılmaz Vural, Sergen Yalçın'ın Milli takıma çağırıldığı taktirde Estonya ve Andora gibi takımlara karşı gol atarım sözlerine ise "Sergen o halde futbolu niye bıraktı? Fizik olarak bu yükü taşıyamadığı için. Bu saatten sonra Sergen bir kaleden diğer kaleye koşamaz" ifadelerini kullandı.