Cimbom'a yeni pitbull

Dünya Kupası'nın yıldızlarından biri olan Gary Medel de Cimbom'un gündemine girdi... BBC'nin haberine göre, hem stoper hem ön libero oynayabilen ve sert futbolu nedeniyle 'pitbull' lakabını alan 27 yaşındaki futbolcu, Cesare Prandelli'nin gözdelerinden

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2014 Güncelleme 24 Temmuz 2014, 01:03
Cimbom’a yeni pitbull

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'ın gündemine hergün yeni bir isim giriyor... Dün de İngilizler'in dünyaca ünlü haber kanalı BBC'nin iddiası gündem yarattı. BCC'ye göre Sarı-Kırmızılılar, Şili Milli Takımı ve Cardiff City formasını giyen Gary Medel'e resmi teklif yaptı... Aldığı sonuçlarla 2014 Dünya Kupası'nda iz bırakan Şili'nin en önemli parçalarından biri olan Medel hem savunmanın ortasında hem de ön liberoda görev yapabiliyor. Sert ve agresif futbolu nedeniyle 'pitbull' lakabını alan 27 yaşındaki futbolcu geçen sezon başında Sevilla'dan Cardiff'e 13 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

YILDIZLARI ELDEN ÇIKARIYORLAR!

BBC'nin haberinde Galatasaray'ın Medel için resmi teklif yaptığı, Premier Lig'den düştüğü için yıldızlarını elden çıkarma kararı alan Cardiff'in ise 11 milyon Euro istediği vurgulandı. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin tecrübeli yıldızı çok beğendiği ve bu transferin bitirilmesi için yöneticilere talimat verdiği de iddialar arasında.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Geçen sezon Cardiff formasıyla ligde 34 maçta oynayan Gary Medel daha önce de Galatasaray'ın gündemine girmişti. Sarı-Kırmızılılar geçen sezon lakabı yine 'pitbull' olan Felipe Melo'nun transferiyle ilgili sorunlar yaşadığı dönemde Şili'yi yıldıza talip olmuştu. Fakat Sevilla'nın yüksek bir bonservis bedeli istemesi nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı.