Sneijder gidiyor 3 yıldız geliyor

Galatasaray, UEFA kriterleri nedeniyle Hollandalı yıldızı satma kararı aldı... Prandelli, forvete Osvaldo, orta sahaya Romulo, stopere de Paletta'yı istiyor. Osvaldo'nun kiralanması gündemde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2014 Güncelleme 08 Temmuz 2014, 01:14
Sneijder gidiyor 3 yıldız geliyor

İÇİNDEKİLER

G.Saray, UEFA kriterleri nedeniyle mali açıdan zor günler geçirirken, transfer için de gerekli kaynağı buldu... Cimbom, Dünya Kupası'nda başarılı maçlar çıkartan Wesley Sneijder'i satıp, Prandelli'nin istediği transferleri yapacak... Sarı-Kırmızılılar'ın Sneijder'in sözleşmesinde yazar 15 milyon Euro bonservis bedelini isteyeceği ve bu paradan en ufak bir indirime gitmeyeceği belirlendi. 30 yaşındaki Hollandalı yıldızı Manchester United'in çok istediği ve İngiltere'ye gitmesinin yüksek olasılık olduğu ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar transfer giderlerinin büyük bir kısmını Sneijder'dan gelecek parayla karşılayacak. Prandelli'nin forvete istediği Osvaldo'nun Southampton'dan kiralanması gündeme geldi. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un İngiliz kulübüne Osvaldo'yu 1 yıllık kiralamak için teklif de bulunacağı öğrenildi. Osvaldo geçen sene de Juventus da kiralık oynamıştı.

BİR HAFTA 10 GÜNE TRANSFER BİTECEK


SARI-KIRMIZILILAR orta saha ve stopere de takviye yapacak. Stoper olarak Parma'da oynayan Gabriel Paletta, orta sahaya da Spartak Moskova'nın Brezilyalı oyuncusu Romulo düşünülüyor. Yönetimin bir hafta 10 gün içersinde transferleri bitirmek istediği belirlendi. İtalyan basını, Paletta, Romulo ve Osvaldo transferlerine kesin gözüyle bakarken, yönetim sessiliğini koruyor.

iŞTE PRANDELLi'NiN İSTEDİĞİ 3 YILDIZ

Galatasaray'ın transfer listesinde şu an 3 futbolcu ön plana çıkıyor... Geçen sene Juventus'ta kiralık oynayan Southampton'ın forveti Osvaldo, Parma'nın stoperi Paletta ve Spartak Moskova'nın ön liberosu Romulo... Osvaldo'nun kiralık olması gündemde. Böylelikle maliyet de azal a c a k . Ancak Sarı-Kırmkızılılar, Osvaldo'ya alternatif olarak Cassano'yu da listesine almış durumda. Galatasaray Yönetimi bu hafta İtalya ve İngiltere'ye bir çıkarma yaparak transferleri netleştirmeyi planlıyor.