Turu Shaqiri Cup'tı

İsviçre, Honduras'ı Shaqiri'nin attığı 3 golle devirdi. 2.turda Arjantin ile eşleşti. Lider Fransa ise Ekvator ile berabere kalarak Nijerya'nın rakibi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2014 Güncelleme 26 Haziran 2014, 01:39
Turu Shaqiri Cup’tı

İÇİNDEKİLER

2014 Dünya Kupası E Grubu'nun son maçları nefesleri kesti. 3 puanlı İsviçre, Shaqiri hat-trick yaptığı maçta zayıf rakibi Honduras'ı kolay geçti. Kırmızı- Beyazlılar, bu sonuçla grubu 6 puanla 2. sırada tamamlayan İsviçre 2. turda Arjantin ile eşleşti. İlk iki maçta fırtına gibi esip rakip ağlara 8 gol bırakan Fransa, genç ve yedek ağırlıklı çıktığı maçta 40 dakika 10 kişi oynayan Ekvador'la 0-0 berabere kaldı. E Grubu'nu lider bitiren Horozlar, ikinci turda Nijerya'nın rakibi oldu.

VALENCİA SAHADAN ATILDI
Fransa'nın düşük tempoda başladığı maçta Ekvator, tehlikeli ataklar geliştirdi. 22 dakikada ceza sahasında topla buluşan Valencia'nın şutu auta gitti. Benzema ve Pogba da çerçeveyi bulamayınca ilk yarısı golsüz bitti. 50'de Ekvador'un en etkili isimlerinden Valencia, Digne'nin ayağına bastığı için kırmızı kart gördü. Ancak her iki takımın gol ayakları tutukluk yapınca mücadele sessiz bitti.