11 yıl sonra Lucescu Florya'da

Shakhtar Donetsk'in Cimbom'u 2-1 yendiği idman maçının ardından Rumen hoca için yemek organize edildi Yemeğe Mancini'nin yanı sıra, Aysal'la arası bozuk olan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2013 Güncelleme 17 Kasım 2013, 00:00
11 yıl sonra Lucescu Florya’da

İÇİNDEKİLER

Luce yuvaya döndü!.. 2002-2002 arasında görev yaptığı Galatasaray'da bir lig şampiyonluğu yaşayan, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde de ikinci tur ve çeyrek finali gören Mircea Lucescu, 11 yıl aradan sonra yeniden Florya'ya ayak bastı.

MANCINI DE YEMEKTEYDİ
Rumen hocanın takımı Shakhtar Donetsk ile Galatasaray arasında dün oynanan idman maçı sonrasında Başkan Ünal Aysal bir yemek organize etti. Yemeğe Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu Roberto Mancini de katıldı.

LUCE: ÇOK MUTLUYUM
Fakat asıl ilginç olan, Aysal'la arası bozuk olmasına rağmen eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın da yemekte yer almasıydı. Lucescu, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeniden Florya'da olmak çok güzel" diye konuştu. Lucescu'nun yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Mancini ise, "Bugün çok özel bir gün. Lucescu ile yeniden bir araya geldiğim için mutluyum" dedi. Öte yandan idman maçını Shakhtar 2-1 kazandı. Galatasaray'ın tek golünü Yekta Kurtuluş kaydetti.

YİNE SAKAT MISIN!
Lucescu'nun Florya'da en çok ilgi gösterdiği isim, Beşiktaş'tan eski öğrencisi Gökhan Zan oldu... Rumen hocanın, Siyah-Beyazlı takımda oynarken sık sık sakatlıkları ile gündeme gelen Gökhan'a, "Yine sakat mısın?" diye sorması gülüşmelere neden oldu. İkilinin sıcak sohbeti herkesin ilgi odağıydı.

* Başkan Ünal Aysal'ın organize ettiği yemekte Roberto Mancini ve Mircea Lucescu bir araya geldi. Oldukça dostane bir ortamda geçen yemekte iki teknik adam da birbirine başarılar diledi.