Elmander&Riera'ya çağrı severek ayrılalım

Galatasaray yönetimi, birçok teklif almasına rağmen takımdan ayrılmak istemeyen iki yıldızla görüşerek, "Gelin yollarımızı güzel bir şekilde ayıralım" mesajını verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2013 Güncelleme 16 Ağustos 2013, 00:58
Elmander&Riera’ya çağrı severek ayrılalım

İÇİNDEKİLER

Yabancı kontenjanındaki sorun nedeniyle transferde istediği adımları atamayan Galatasaray yönetimi çalışmalara hız verdi... Fatih Terim'in 'Takımda düşünmüyorum' raporu verdiği Elmander ve Riera birçok teklif almasına rağmen ayrılığı bir türlü kabul etmiyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin iki futbolcuyla bir görüşme daha yaptığı belirlendi.

FESİH ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Bülent Tulun ve antrenör Ümit Davala'nın da katıldığı görüşmede Elmander ve Riera'ya, "Gelin yollarımızı güzel bir şekilde ayıralım" mesajının verildiği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin 1 hafta daha bekleyeceği, ardından sözleşmelerin feshi için girişimlere başlayacağı öğrenildi. Bu durumda tazminat da gündeme gelecek.

ÇOCUKLARI İÇİN 'İSTANBUL' DİYOR!
Konyaspor'un ısrarla istediği Elmander, Yeşil-Beyazlı kulübe birkez daha olumsuz yanıt verdi. İsveçli futbolcunun çocuğunun eğitimi nedeniyle İstanbul'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediği belirtiliyor. Bu nedenle yapılan transfer görüşmeleri olumsuz şekilde sonuçlanıyor.