Santa Cruz harekatı!

Yabancı kontenjanındaki büyük sıkıntıya rağmen golcü transferi için düğmeye basan Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Akçay'ın raporu sonrasında Roque Santa Cruz ile temasa geçti. Malaga ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcu süre istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2013 Güncelleme 14 Haziran 2013, 00:46
Santa Cruz harekatı!

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon yaşanan büyük hayal kırıklığını unutturmak için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi büyük oynuyor... Bordo-Mavililer, Malaga formasını giyen Roque Santa Cruz'la temasa geçti.

MENAJERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Yabancı kontenjanında yaşadığı büyük sıkıntıya rağmen transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın raporu doğrultusunda Paraguaylı golcü için harekete geçti. Geçen sezon formasını giydiği Malaga ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Santa Cruz'un menajeri ile temasa geçen yönetim teklifini iletti.

ENEMARO ISRARI SÜRÜYOR
Birçok kulübün transfer listesinde yer alan Santa Cruz'un düşünmek için süre istediği gelen bilgiler arasında... Yurt içinde de transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, Michael Eneramo için Sivasspor ile pazarlık masasına oturmuş durumda.

AYKUT İÇİN YENİ TEKLİF
Bordo-Mavililer'in, tecrübeli golcü için 4 milyon Euro isteyen Sivas'a 2 milyon Euro teklif ettiği belirlendi. Trabzonspor yönetimi, Gençlerbirliği'nin kaptanı Aykut Demir için de önümüzdeki günlerde yeniden Başkent kulübü ile görüşme yapacak. Bordo-Mavililer'in hem Sivas hem de Gençlerbirliği'ne gözden çıkarılan yabancı futbolcuları teklif edebileceği de ifade ediliyor.

YABANCILARA TALİP VAR
Ligin yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Sapara ve Alanzinho'ya talip olduğu da öğrenildi. Yapılan teklif sonrasında pazarlıklar devam ediyor.