Küfür beni çok etkiledi

Letonya maçında yediği gollerle hayal kırıklığı yaşatan Mert Günok, "İlk golden sonra kale arkasından anneme küfür edildi. Tüm konsantrasyonum bozuldu" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 00:04
Küfür beni çok etkiledi

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'ın Letonya ile 3-3 berabere kaldığı maçın 2. yarısında görev yapan ve kalesinde 3 gol görerek bekleneni veremeyen Mert Günok, kale arkasından yapılan küfürün tüm konsantrasyonunu bozduğunu ve maça odaklanmakta zorluk çektiğini söyledi.

MAÇ BENİM İÇİN BİTTİ
Mert şu ifadeleri kullandı: "Zeminin azizliğine uğrayıp ilk golü kötü bir şekilde yedim. Bu golün ardından kalesi arkası tribünlerinden anneme küfür edilmesi zaten bozulan moralimi iyice kötü duruma getirdi. Anneme yapılan hakareti duyunca maç benim için bitmişti. Hocama oyundan çıkmak istediğini söyledim ama o bana devam etmemi söyledi."

HAZIRLIKLAR SüRüYOR
Letonya ile 3-3 berabere kalan A Milli Takımımız, yarın Slovakya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlığı bulunan Alper Potuk fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Bu arada Kocaman'ın istifa haberini öğrenen Fenerbahçeli futbolcuların gelişmeleri yakından tamip ettiği öğrenildi.