Şimdi zafer zamanı

A Milli Takımımız Almanya'daki ilk hazırlık maçında Letonya ile bugün 22.00'de karşılaşıyor. Maçı TRT-1 yayınlayacak. Tek hedef zafer

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 01:17
Şimdi zafer zamanı

İÇİNDEKİLER

Almanya'da hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız Letonya ile bugün bir hazırlık karşılaşması yapacak. Duisburg'daki Schauinsland- Reisen Arena'da oynanacak olan karşılaşma saat 22.00'de başlayacak. Maçı TRT-1 yayınlayacak. Ay-Yıldızlı ekibimizin bu maça Sinan, Serdar Kurtuluş, Bekir, Ömer, Hasan Ali, Sefa Yılmaz, Mehmet Topal, Selçuk, Olcay, Oğuzhan ve Mustafa Pektemek ilk onbiriyle çıkması bekleniyor. Maça gurbetçilerin çok büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

A MİLLİ TAKIM LETONYA SINAVINA ARTIK HAZIR
A Milli Takım, bugün Letonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı. Tedavisine devam edilen Alper Potuk antrenmana çıkmadı. Burak Yılmaz ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

SAĞANAK YAĞMUR ZEMİNİ ETKİLEDİ
A Milli Takımımız Almanya'da hazırlıklarını sürdürürken kampın başından beri yağan sağanak yağmur çalışma şartlarını güçleştirdi. Kaygan zemin nedeniyle zor anlar yaşandı.

OĞUZHAN KAMPIN GÖZBEBEĞİ OLDU
Beşiktaş'ta oynadığı futbolla dikkatleri üstüne çeken Oğuzhan A Milli Takım'da herkesin gözbebeği oldu. İlk kez Ay-Yıldızlı takıma çağrılan genç futbolcu sanki 40 yıldır A Milli Takım'da oynuyormuş gibi rahattı. Bugün ilk 11'de oynaması beklenen Oğuzhan idmanlardaki hırsıyla da dikkat çekti.

İKİNCİ RAKİP SLOVENYA
A Milli Takımımız, Almanya'daki 2 .karşılaşmasını 31 Mayıs Cuma akşamı Slovenya ile yapacak. Bielefeld'deki karşılaşma saat 20.00'de oynanacak.