Futbol fabrikasıyız

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal daha nice Alper'leri yetiştireceklerini söyledi. Ünal, "Biz futbolun fabrikasıyız. Bu altyapıyla birçok yeni ismi Türk futboluna yetiştireceğiz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 00:49
Futbol fabrikasıyız

İÇİNDEKİLER

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'u Fenerbahçe'ye sattıkları için üzgün olmadığını söyledi. Eskişehirspor'un futbolcu fabrikası kurduğunu ifade eden Ünal, "Şu anda Türkiye'nin en iyi altyapılarından birine sahibiz. Aşağılardan yukarıya daha birçok futbolcu gelecek. Bu nedenle çok mutluyuz. Altyapıdaki hocalarımız büyük bir özveri ve titizlikle çalışıyor. Eskişehirspor bu altyapı düzeniyle birkaç yıl sonra şampiyonluklara imza atacaktır. Bu konuda en ufak bir şüphemiz yok. Bizi çok iyi günler bekliyor" ifadesini kullandı.

HEDEFLER BÜYÜK
Eskişehirspor'un Anadolu futbolunun öncüsü olduğunu vurgulayan Halil Ünal, "Amacımız Türk futboluna yıldız kazandırmak. Bu durum için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Özel bir komitemiz var ve bu komite Türkiye'nin her yerinden oyuncu izliyor. Bize verilen rapor doğrultusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Altyapımızda önemli hocalarımız var. Bunların yaptığı titiz çalışma bizleri mutlu ediyor. Yarınlarımızın çok sağlam olduğu kesin. Eskişehirspor olarak hedeflerimiz büyük" dedi.