Bizimkiler play-off'ta

NBA'de play-off heyecanı bugün başlıyor. Temsilcimiz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee, Miami Heat; Ömer Aşık'lı Chicago Bulls ise Oklahoma Thunder ile oynayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2013 Güncelleme 20 Nisan 2013, 00:02
Bizimkiler play-off’ta

İÇİNDEKİLER

NBA'de normal sezonun sona ermesinin ardından play-off heyecanı bugün yapılacak karşılaşmalarla başlayacak. 82 maçın sonunda Doğu ve Batı Konferansları'nda ilk 8'e giren takımlar, bu sezonun şampiyonu olabilmek için kıyasıya bir mücadele içine girecek.

AÇILIŞ KNICKS-CELTICS...
Açılış maçında bugün TSİ 22.00'de New York Knicks ile Boston Celtics karşılaşacak. İlk gün ayrıca Denver Nuggets- Golden State Warriors, Brooklyn Nets- Chicago Bulls, Los Angeles Clippers- Memphis Grizzles maçları oynanacak.

BİZİMKİLERİN İŞİ ZOR
NBA'deki temsilcilerimizden Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, son şampiyon Miami Heat ile karşılaşacak. Chicago Bulls forması giyen bir başka temsilcimiz Ömer Aşık ise geçen senenin finalisti olan Oklahoma City Thunder ile mücadele edecek. Play-offlarla ilgili gördüşlerini açıklayan iki basketbolcumuz, "Kuralar zorlu ama elimizden geleni yapacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.