Oğuzhan benim evladım

Kısa süre önce "Oğuzhan'ı abartmayın" diyen Aybaba tepkiler üzerine ağız değiştirerek, "O benim evladım. Onu iyi yerlerde görmek için eleştirdim" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2013 Güncelleme 28 Mart 2013, 01:11
Oğuzhan benim evladım

İÇİNDEKİLER

Samet Aybaba ağız değiştirdi. Kısa bir süre önce, "Oğuzhan'ı çok abartıyorsunuz" diyerek genç oyuncuyu üzen Beşiktaş Teknik Direktörü bu kez geri adım atarak, "Geriye dönün bakın. Her gittiğim takımda ortaya çıkarıp parlattığım oyuncular var. Oğuzhan'ın kondisyonu sezon başında Beşiktaş için yeterli değildi. Biraz yüklenince de sakatlık yaşadı. Sonra kendisi için program hazırladık. Hazır olunca da ona formayı verdim. Ama onun daha fazlasını yapacağını biliyorum. O benim evladım. Onla bir baba gibi ilgileniyorum" diye konuştu.

DAHA ÇOK ÇALIŞMASI GEREKİYOR
Aybaba Oğuzhan'ın zaman zaman bocalamasının da doğal olduğunu ifade ederek, "7 ayda Arsenal'in rezerv futbolcusuyken şimdi Beşiktaş'ın önemli bir oyuncusu oldu. Bu yüzden ona yardım etmemiz ve desteklememiz gerekiyor. Daha çok çalışması gerekir" diye konuştu.

A MİLLİ TAKIMIN BANKOSU OLUR
Oğuzhan'ın çok çalışması halinde A Milli Takım'ın banko isimlerinden biri olacağını vurgulayan Aybaba, "O çok yetenekli biri. Daha çok çalışırsa istikrarını koruyarak A Milli Takım'da da görev alabilecek bir isim. Her geçen gün kendisini geliştireceğine inanıyorum" dedi.