Sinan Bolat harekatı

Belçika'da yayın yapan "Sport.be" sitesi, Beşiktaş'ın Standart Liege'in kalecisi Sinan Bolat'la büyük ölçüde anlaştığını, G.Birliği'nde kiralık oynayan C.Brugge'lü Vleminckx'in de peşinde olduğunu yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2013 Güncelleme 25 Mart 2013, 00:00
Sinan Bolat harekatı

İÇİNDEKİLER

Belçika basını, Beşiktaş'ın yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladığını iddia etti. Belçika'da yayın yapan "Sport.be" sitesi, Siyah-Beyazlılar'ın Standart Liege takımının Türk kalecisi Sinan Bolat'la büyük ölçüde anlaştığını duyurdu. Takımında sıkıntılı günler geçiren Sinan Bolat'ın da Siyah-Beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı, transferin ise liglerin bitmesinin hemen ardından resmiyet kazanacağının öğrenildiği siteden okuyuculara duyuruldu.

BEŞİKTAŞ'IN LİSTESİNDEKİ DİĞER İSİM VLEMINCKX!
Aynı site Beşiktaş'ın listesindeki bir diğer ismin ise Gençlerbirliği'nin ara transferde kiralık olarak kadrosuna kattığı bonservisi ise Club Brugge'de bulunan golcü oyuncu Björn Vleminckx olduğunu yazdı. Site, Ankara ekibinin de oyuncunun bonservisini almak için girişimlerde bulunacağını ve iki ekibin kıyasıya bir mücadele içine gireceğini ifade etti.

SIRPLARI ESKİ FENERLİ MATEJA KEZMAN ÖNERDİ...
Siyah-Beyazlılar'ın gündemine aldığı Sırp isimler olan Scepovic, Markovic, Darko Lazovic, Srdjan Mihajlovic gibi isimleri ise eski Fenerbahçeli Mateja Kezman'ın önerdiği öğrenildi. Filip Djordjevic ve Aleksander Ignjovski'yi de gündemine alan Beşiktaş'ın bu konuda aceleci olmayacağı, ince eleyip sık dokuyacakları ifade edildi.