Almeida müjdesi

Kartal'ın yokluğunu hissettiği Almeida'nın sakatlığının geçtiği açıklandı. Samet Aybaba'nın golcü oyuncuya Kasımpaşa karşısında son 20 dakika şans vermesi bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2013 Güncelleme 13 Mart 2013, 01:58
Almeida müjdesi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı öncesi sevindirici bir gelişme yaşandı. Ligin 2. yarısının ilk maçı olan Büyükşehir karşılaşmasında sakatlanan ve 7 haftadır takımından uzak kalmak zorunda kalan Almeida'nın sakatlığının tamamen geçtiği ve takımındaki yerini alabilecek duruma geldiği belirtildi. Yaşanan sıkıntılı süreçten sonra gelen bu haber Teknik Direktör Samet Aybaba'nın yüzünü güldürdü. Tecrübeli hocanın Portekizli oyuncuyu bu hafta oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasının son 20 dakikasında oyuna alması bekleniyor.

ERSAN GÜLÜM'DE ŞAŞIRTICI GELİŞME YAŞANDI
Beşiktaş'ta Almeida'dan gelen haber yüzleri güldürürken Ersan'dan gelen 2. haber takımda 2. bir sevincin yaşanmasına neden oldu. Sol ayak bileği iç yan bağlarında zorlanma ile kemik ödemi tespit edilen ve 1 hafta oynamayacağı açıklanan Ersan Gülüm'ün iyiye gittiği ve Kasımpaşa karşısında oynayabileceği belirtildi.

AYBABA CENK GÖNEN'LE YOLA DEVAM EDECEK
Teknik Direktör Samet Aybaba'nın Kasımpaşa karşısında sahaya süreceği ilk 11'i kafasında şekillendirmeye başladığı öğrenildi. Başarılı hocanın Trabzonspor maçında performansından memnun kaldığı Cenk'i yine kalede oynatması bekleniyor. Savunmayı Hilbert, Sivok, Escude ve Emre'den oluşturacak olan Aybaba orta alanda İbrahim, Veli, Oğuzhan, Holosko ve Olcay forvette de Niang'a yer verecek.