Direk değil gol sayalım

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Ümit ediyorum boş pozisyonda direğe değil de kalenin içine vururuz. Kaç tane direkten döndü diye istatistik tutmak yerine kaç tane gol oldu diye hesaplamak daha kolay olur diye düşünüyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2013 Güncelleme 12 Mart 2013, 01:11
Direk değil gol sayalım

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Terim, "Ümit ediyorum boş pozisyonda direğe değil de kalenin içine vururuz. Şans da bizim yanımızda olur inşallah. Kaç tane direkten döndü onun istatistiğini tutmak yerine kaç tane gol oldu diye hesaplamak daha kolay olur diye düşünüyorum" dedi.

SCHALKE DAHA FORMDA
Tecrübeli teknik adam, "İki haftadır ligde iyi gitmiyoruz. Tam tersi, Schalke kendi liginde iyi gidiyor. Schalke'nin son günlerde formda olduğunu ve iyi oynadığını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oyuncularımız üst düzey mücadele etmeleri gerektiğini biliyorlar. Burası Şampiyonlar Ligi, buradaki mücadele çok farklı" şeklinde konuştu.

SONUÇ BİZİ ETKİLEMEZ
Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu, ancak bunun da iddiasız oldukları anlamına gelmediğini belirten Terim, "Hedefimiz gruptan çıkmaktı, ama bu iddiasız olduğumuz anlamına gelmiyor. Sonuç ne olursa olsun takımımla gurur duyacağım. Büyük konuşmuyoruz ama iddialıyız" dedi.

G.SARAY GELENEĞİN ADI
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ise, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu noktaya gelmelerinin gurur verici olduğunu söyledi. Burak, Galatasaray'ın Avrupa'da bir geleneğin adı olduğunu ve bu geleneği de sürdürmek istediklerini söyledi.

APRONDAN OTELE
Bu akşam Schalke önünde sezonun en önemli maçına çıkacak Galatasaray dün öğlen saatlerinde Gelsenkirchen'e vardı. Sarı-Kırmızılı kafileyi havalimanında gurbetçi taraftarlar coşkuyla karşılandı. Teknik direktör Fatih Terim ve yöneticiler ön kapıdan dışarı çıkarken, olası bir izdiham nedeniyle Galatasaraylı futbolcuları taşıyan otobüs aprondan direkt olarak kamp yapılacak otele yöneldi.

MAÇ SAATİ KAR VAR
Bu sezon hava şartlarından çok çeken Galatasaray'a kötü haber geldi. Maç saati havanın eksi 5 derece olması ve kar yağışı bekleniyor.