Vampirden kurtulduk

Quaresma için, "Vampirden kurtulduk" diyen Metin Keçeli Portekizli'yi uğurlayan Adalı'yı da eleştirdi. Keçeli ayrıca Divan Kurulu Başkanı Karadeniz'le tartıştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2012 Güncelleme 23 Aralık 2012, 00:51
Vampirden kurtulduk

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Divan Kurulu dün toplandı. Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen zirveye eski yönetici Metin Keçeli'nin sözleri damga vurdu. Keçeli, Quaresma'nın gönderilmesinin doğru karar olduğunu söyleyerek, "Vampirden kurtulduk" dedi.

GERGİNLİK YAŞANDI
Bu arada Serdar Adalı'nın Quaresma'yı havaalanından uğurlamasını eleştiren Keçeli, "Beşiktaş'ın hiçbir etkinliğine gelmeyen bir kişinin Quaresma denen Beşiktaş'ın vampirini uğurlamak için havaalanına gitmesini de kınadım. Kabul edilecek bir durum değil. Görsem ona neler söyleyeceğim" dedi. Kulübün altyapıya sahip çıkması gerektiğini söyleyen Keçeli, Samet Aybaba'yı takımın başına getirmenin doğru bir karar olduğunu ifade etti. Bu arada Keçeli ile Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz arasında sert tartışmalar yaşandı, Karadeniz, Keçeli için, "Eski arkadaşlarını yerin dibine batırıyorsun. Haydi defol saygısız" diye bağırdı. Keçeli bunun üzerine Kara-deniz'in üzerine yürüdü ama araya girenler olayı yatıştırdı.

TABLO HALA KÖTÜ BORÇ 501 MİLYON
Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş'ın net borcu 501 milyon 720 bin lira olarak açıklandı. Demirören'e olan borç ise 104 milyon olarak açıklandı.