Dünya yıldızları Tivibu'da

TRT ve Tivibu, İtalya Serie A, Fransa Lig 1 ve İngiltere FA Cup maçlarının yayın hakkını aldı. 3 yıllık anlaşma İtalya'nın Roma kentinde imzalandı. Lansmana Lazio'nun ünlü futbolcuları da katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2012 Güncelleme 15 Kasım 2012, 00:31
Dünya yıldızları Tivibu’da

İÇİNDEKİLER

TRT ve TTNET işbirliği yaparak, futbolda İtalya Ligi 'Serie A', Fransa Ligi 'Ligue 1', İngiltere FA Cup, İngiltere Milli Takımı'nın iç sahada oynayacağı 2014 Dünya Kupası hazırlık ile eleme maçlarının yayın haklarını aldı. Yayın hakları alınan organizasyonların tanıtımı, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, TTNET Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, yayın ile dağıtım hakları sahibi firma MP&Silva'nın Avrupa direktörü Roberto Dalmiglio ve Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil'in de katılımıyla İtalya'nın başkenti Roma'daki Rome Cavalieri Otel'de yapıldı.

AYNI ANDA 6 MAÇ VERİLECEK
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT'nin 80 maç yayınlama hakkı olduğunu belirterek "Tivibu platformunda aynı anda 6 maça kadar canlı olarak izlenebilecek. Bu çalışma, Tivibu platformunun abone sayısının artmasına yardımcı olacak" diye konuştu.

LAZİOLULAR DA LANSMANDAYDI

Serie A takımlarından Lazio'nun kalecisi Federico Marchetti ile oyuncularından Ederson, eski futbolcu Luca Marchegiani ve eski hakem Gianluca Paparesta toplantıya katıldılar.

SÜPER LİG İÇİN SİNYAL VERDİ!

Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, yayın hakları alınan futbol maçlarını Türk futbolseverlere en iyi şekilde ulaştıracaklarını söylerken, Spor Toto Süper Lig yayınlarına olan ilgilerinin de değişmediğini aktardı. TTNET Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak da bu maç yayınları için abonelerden ekstra bir ücret talep etmeyeceklerini söyledi.



BURÇİN GÖKTAN / ROMA