İşte Real Türkiye

Beyaz sayfa açan Ay-Yıldızlılar, Gürcistan önünde güzel bir sınav verdi. Oyuncu değişiklikleri sonrasında kalemizde golü görsek de Selçuk İnan'ın penaltısıyla net bir galibiyet elde ettik

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2012 Güncelleme 25 Mayıs 2012, 02:41
İşte Real Türkiye

İÇİNDEKİLER

Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesindeki ilk hazırlık maçında Avusturya'da Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmaya genç oyunculardan kurulu bir 11 ile başlayan Abdullah Avcı'nın önderliğindeki Ay- Yıldızlılar, 12. dakikada Sercan Sararer'in müthiş ortasında Hamit Altıntop'un kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti.

GÖKHAN KAÇIRDI!
Golden sonra da baskısını artıran Türkiye, Gökhan Töre ile iki önemli pozisyondan yararlanamadı. 39. dakikada farkı 2'ye çıkardık. Real Madrid'de forma giyen bir başka oyuncumuz Nuri Şahin'in müthiş golü ikinci golü getirdi. İlk yarıda özellikle Sercan'ın performansı bizi ilerisi için umutlandırdı.

ARDA&SELÇUK A.Ş.
İkinci yarıda daha durgun bir milli takım izledik. Cenk Gönen sakatlanıp oyundan çıkana kadar çok önemli iki kurtarış yaptı. Ancak Gürcüler çok sık kalemizde görüldü. Dakikalar 51'i gösterdiğinde ise Targamadze'nin golü geldi ve fark 1'e indi: 2-1. Hazırlık maçının klasiği fazla oyuncu değişikliği 57. dakikadan itibaren başladı. Arda Turan ve Selçuk İnan'ın oyuna girişiyle topu daha fazla ayağımızda tutmaya başladık. 80. dakikada gole çok yaklaştık. Arda'nın vuruşu az farkla auta çıktı. 82'de ise Gürcü defansının eline çarpan topla penaltı kazandık. Penaltıyı Galatasaray'ın yıldızı Selçuk İnan gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi: 3-1. Ay-Yıldızlılar, ikinci hazırlık maçında yarın Finlandiya ile yine Avusturya'da karşılaşacak.