Aslan'a Suarez müjdesi

Ara transferde Fatih Terim'in bizzat ismini telaffuz ettiği Arjantinli forvetin fiyatı 10 milyon Euro Yönetim bu parayı gözden çıkarmaya hazır...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2012 Güncelleme 21 Mayıs 2012, 17:05
Aslan’a Suarez müjdesi

İÇİNDEKİLER

Forvet transferi için önemli bir bütçe ayıran Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor... Çok önemli yıldızlarla temasta olan Sarı-Kırmızılı yönetime Matias Suarez'den sevindirici haber geldi.

BELÇİKA BASINI YAZDI
Galatasaray yönetiminın Ocak ayında görüştüğü Arjantinli futbolcu, yapılan cazip teklifi, "Önümüzdeki sezon Premier Lig'de oynayacağım" diyerek geri çevirmişti. Fakat Belçika basınında yer alan haberlere göre Suarez'e İngiltere'den çalışma izni çıkmadı.

MİLLİ TAKIM'DA YOK!
Buna gerekçe olarak yıldız futbolcunun Arjantin Milli Takımı'nda forma giymemesi gösterildi. Bu gelişme üzerine de Galatasaray yönetimi transfer için yeniden harekete geçme kararı aldı.

CİMBOM GÖZÜNÜ KARARTTI
Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Suarez'in fiyatının 10 milyon Euro olduğu belirtiliyor. Fakat Sarı-Kırmızılı yönetimin, Fatih Terim'in çok istediği 24 yaşındaki forvet için bu rakamı ödemeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında.

DROGBA ZORA GİRDİ!
Öte yandan Drogba'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı transferini zora soktu. Fildişili yıldızın
Chelsea'de kalma ihtimalı yükseldi.

MATIAS SUAREZ
9 Mayıs 1988'de Cordoba Arjantin'de dünyaya geldi. 2005 yılında Belgrano'daki performansıyla dikkat çekti. 2008'de Anderlecht'e transfer oldu. Belçika kulübünde 158 maçta 46 gol atıp, 46 asist yaptı. Bu sezon Belçika Ligi'nde 27 maça çıktı. 10 gol atarken, 16 asist yaparak başarılı bir grafik çizdi.